APETIT 09/2025

APETIT 09/2025

Časopis 09/2025

Zářijové číslo Apetitu přináší rychlé recepty do hektického měsíce. Poradíme vám, jak obměnit školní svačiny, a zaměřili jsme se i na vaření beze zbytků – naučíme vás, jak proměnit staré croissanty ve vafle, rizoto v křupavé placičky nebo sekanou v chutné rolky. Zpracujeme s vámi zářijovou úrodu: jablka, hrušky i houby. Připravili jsme recepty na kuře z jedné pánve s houbami, houbové ragú s polentou, těstoviny s houbovou omáčkou, jablečný koláč i hruškovou zmrzlinu se sušenkami. Masožravci se mohou těšit na dušená hovězí žebra, picanhu jako rostbíf či trhané vepřové koleno. Ve Sladké trojce vás finalisté soutěže Peče celá země vyzvou k upečení větrníku – a soutěží se o voucher do kaváren IPPA Café. Inspiraci najdete i v naší cestě Asií – od japonského ramenu přes vietnamskou bagetu až po thajské Pad thai. Rozhovor měsíce patří šéfkuchaři Radku Davidovi, který otevřeně mluví o tvrdé realitě gastronomie, o práci šestnáct hodin denně i o tom, jak se proměnilo vedení kuchyní.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

- předplatné si můžete objednat zde
DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR!!!!

APETIT 09/2025

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 5 prac. dnů
69 Kč

APETIT 09/2025 - digitální verze

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 5 prac. dnů
49 Kč
Proč si pořídit nový Apetit

Zářijové číslo Apetitu přináší rychlé recepty do hektického měsíce. Poradíme vám, jak obměnit školní svačiny, a zaměřili jsme se i na vaření beze zbytků – naučíme vás, jak proměnit staré croissanty ve vafle, rizoto v křupavé placičky nebo sekanou v chutné rolky.

Zpracujeme s vámi zářijovou úrodu: jablka, hrušky i houby. Připravili jsme recepty na kuře z jedné pánve s houbami, houbové ragú s polentou, těstoviny s houbovou omáčkou, jablečný koláč i hruškovou zmrzlinu se sušenkami. Masožravci se mohou těšit na dušená hovězí žebra, picanhu jako rostbíf či trhané vepřové koleno.

Ve Sladké trojce vás finalisté soutěže Peče celá země vyzvou k upečení větrníku – a soutěží se o voucher do kaváren IPPA Café. Inspiraci najdete i v naší cestě Asií – od japonského ramenu přes vietnamskou bagetu až po thajské Pad thai.

Rozhovor měsíce patří šéfkuchaři Radku Davidovi, který otevřeně mluví o tvrdé realitě gastronomie, o práci šestnáct hodin denně i o tom, jak se proměnilo vedení kuchyní.

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: