Apetit

Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutností. I když se každá strana týká vaření, v celkovém konceptu časopisu se odráží životní styl. Apetit nabízí originální recepty, seznamuje čtenáře s novinkami ze světa gastronomie a učí je ,nebát se vaření‘. Vysoká kvalita fotek zaručí, že už při pouhém pohledu na ně se čtenáři začnou sbíhat sliny. Při vaření podle Apetitu si čtenář ověří, že každý recept funguje a výsledek vypadá přesně jako na fotografii v časopisu. Redakce časopisu je vybavena profesionální kuchyní, kde jsou recepty laděny k dokonalosti. Testujícími kuchaři se kromě redaktorek stávají také vybraní čtenáři.

ROČNÍ PŘEDPLATNÉ APETIT + OMÁČKY LEE KUM KEE + DIGI VERZE ZDARMA

PRAVÉ ČÍNSKÉ OMÁČKY LEE KUM KEE v ceně 681 Kč
Společnost Lee Kum Kee byla založena v roce 1888, kdy její zakladatel pan Lee Kum Sheung vytvořil původní ústřicovou omáčku, která je nejdůležitější omáčkou čínské kuchyně jak v restauracích, tak i doma. Dnes Lee Kum Kee vyrábí a distribuuje své autentické asijské omáčky a slavná dochucovadla do více než 100 zemích a regionů. V České republice značka sklízí velký úspěch mezi milovníky asijské kuchyně a těmi, kteří chtějí přidat autentickou chuť a výjimečnost svým pokrmům. Její popularita roste s narůstajícím zájmem o asijskou a fushion kuchyni a experimentování s novými chutěmi v domácím prostředí.

Nabídka platí do vyčerpání zásob.

VŠECHNY NABÍDKY PŘEDPLATNÉHO

Knihy z edice Apetit

Všechny nabídky knih

Do košíku jste přidali: