AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 06/2025

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 06/2025

Časopis 06/2025

Červnový Apetit, který vychází ve čtvrtek 22. května, přináší inspiraci na přelom jara a léta. Hlavní hvězdou časopisu jsou jahody, které si vychutnáte v dezertech i ve zmrzlině. Apetit dále nabízí několik variant burgerů, které si upečete na grilu nebo na pánvi. Dětem k jejich svátku můžete vyrobit dort s motivem zvířátek – připravili jsme takové dorty, které působí nápaditě, přitom je zvládnete i bez zkušeností.  Pozveme vás také na Apetit piknik, který se uskuteční 14. června v parku Grébovka v Praze, kam se sjedou nejlepší prodejci nejrůznějšího jídla a pití. Chystáme kuchařské show, rozhovory i program pro děti a vstupné je zdarma. Více informací najdete v červnovém Apetitu.  Obsah červnového Apetitu: Jahody jako hvězda sezony. Upečte si bábovku s polevou, vdolky, buchty s pudinkem a vyrobte jahodové nanuky.  Když vaří muž… V rámci Dne otců jsme se zajímali, jak vaří muži, a vyšla nám z toho trojice skvělých jídel od králíka přes hovězí na pepři až po kuřecí supreme.   Burgery pro masožravce i vegetariány: vepřový, jehněčí, rybí, špaldový i ze seitanu. Nostalgický oběd u babičky: podáváme masovou roládu, francouzské brambory, polévku s knedlíčky a jahody se šlehačkou. Jak sestavit dokonalé menu? Rady šéfkuchařů, jak poskládat vše od předkrmu po dezert, abyste si rozvrhli čas, hostům chutnalo a nestrávili jste večer v kuchyni.  Rozhovor s Hanou Michopulu: autorka knihy Skromné jídlo radí, jak se naučit vařit a neutratit mnoho peněz. Trendy ze sítí: salát s křupavou rýží

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

- předplatné si můžete objednat zde
DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR!!!!

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 06/2025

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 2 prac. dnů
69 Kč

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 06/2025 - digitální verze

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 2 prac. dnů
49 Kč
Proč si pořídit nový Apetit

Červnový Apetit, který vychází ve čtvrtek 22. května, přináší inspiraci na přelom jara a léta. Hlavní hvězdou časopisu jsou jahody, které si vychutnáte v dezertech i ve zmrzlině. Apetit dále nabízí několik variant burgerů, které si upečete na grilu nebo na pánvi. Dětem k jejich svátku můžete vyrobit dort s motivem zvířátek – připravili jsme takové dorty, které působí nápaditě, přitom je zvládnete i bez zkušeností. 

Pozveme vás také na Apetit piknik, který se uskuteční 14. června v parku Grébovka v Praze, kam se sjedou nejlepší prodejci nejrůznějšího jídla a pití. Chystáme kuchařské show, rozhovory i program pro děti a vstupné je zdarma. Více informací najdete v červnovém Apetitu. 

Obsah červnového Apetitu:
Jahody jako hvězda sezony. Upečte si bábovku s polevou, vdolky, buchty s pudinkem a vyrobte jahodové nanuky. 

Když vaří muž… V rámci Dne otců jsme se zajímali, jak vaří muži, a vyšla nám z toho trojice skvělých jídel od králíka přes hovězí na pepři až po kuřecí supreme.  

Burgery pro masožravce i vegetariány: vepřový, jehněčí, rybí, špaldový i ze seitanu.

Nostalgický oběd u babičky: podáváme masovou roládu, francouzské brambory, polévku s knedlíčky a jahody se šlehačkou.

Jak sestavit dokonalé menu? Rady šéfkuchařů, jak poskládat vše od předkrmu po dezert, abyste si rozvrhli čas, hostům chutnalo a nestrávili jste večer v kuchyni. 

Rozhovor s Hanou Michopulu: autorka knihy Skromné jídlo radí, jak se naučit vařit a neutratit mnoho peněz.

Trendy ze sítí: salát s křupavou rýží

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: