AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 06/2025
Červnový Apetit, který vychází ve čtvrtek 22. května, přináší inspiraci na přelom jara a léta. Hlavní hvězdou časopisu jsou jahody, které si vychutnáte v dezertech i ve zmrzlině. Apetit dále nabízí několik variant burgerů, které si upečete na grilu nebo na pánvi. Dětem k jejich svátku můžete vyrobit dort s motivem zvířátek – připravili jsme takové dorty, které působí nápaditě, přitom je zvládnete i bez zkušeností. Pozveme vás také na Apetit piknik, který se uskuteční 14. června v parku Grébovka v Praze, kam se sjedou nejlepší prodejci nejrůznějšího jídla a pití. Chystáme kuchařské show, rozhovory i program pro děti a vstupné je zdarma. Více informací najdete v červnovém Apetitu. Obsah červnového Apetitu: Jahody jako hvězda sezony. Upečte si bábovku s polevou, vdolky, buchty s pudinkem a vyrobte jahodové nanuky. Když vaří muž… V rámci Dne otců jsme se zajímali, jak vaří muži, a vyšla nám z toho trojice skvělých jídel od králíka přes hovězí na pepři až po kuřecí supreme. Burgery pro masožravce i vegetariány: vepřový, jehněčí, rybí, špaldový i ze seitanu. Nostalgický oběd u babičky: podáváme masovou roládu, francouzské brambory, polévku s knedlíčky a jahody se šlehačkou. Jak sestavit dokonalé menu? Rady šéfkuchařů, jak poskládat vše od předkrmu po dezert, abyste si rozvrhli čas, hostům chutnalo a nestrávili jste večer v kuchyni. Rozhovor s Hanou Michopulu: autorka knihy Skromné jídlo radí, jak se naučit vařit a neutratit mnoho peněz. Trendy ze sítí: salát s křupavou rýží
Červnový Apetit, který vychází ve čtvrtek 22. května, přináší inspiraci na přelom jara a léta. Hlavní hvězdou časopisu jsou jahody, které si vychutnáte v dezertech i ve zmrzlině. Apetit dále nabízí několik variant burgerů, které si upečete na grilu nebo na pánvi. Dětem k jejich svátku můžete vyrobit dort s motivem zvířátek – připravili jsme takové dorty, které působí nápaditě, přitom je zvládnete i bez zkušeností.
Pozveme vás také na Apetit piknik, který se uskuteční 14. června v parku Grébovka v Praze, kam se sjedou nejlepší prodejci nejrůznějšího jídla a pití. Chystáme kuchařské show, rozhovory i program pro děti a vstupné je zdarma. Více informací najdete v červnovém Apetitu.
Obsah červnového Apetitu:
Jahody jako hvězda sezony. Upečte si bábovku s polevou, vdolky, buchty s pudinkem a vyrobte jahodové nanuky.
Když vaří muž… V rámci Dne otců jsme se zajímali, jak vaří muži, a vyšla nám z toho trojice skvělých jídel od králíka přes hovězí na pepři až po kuřecí supreme.
Burgery pro masožravce i vegetariány: vepřový, jehněčí, rybí, špaldový i ze seitanu.
Nostalgický oběd u babičky: podáváme masovou roládu, francouzské brambory, polévku s knedlíčky a jahody se šlehačkou.
Jak sestavit dokonalé menu? Rady šéfkuchařů, jak poskládat vše od předkrmu po dezert, abyste si rozvrhli čas, hostům chutnalo a nestrávili jste večer v kuchyni.
Rozhovor s Hanou Michopulu: autorka knihy Skromné jídlo radí, jak se naučit vařit a neutratit mnoho peněz.
Trendy ze sítí: salát s křupavou rýží