APETIT 10/2025
Říjnový Apetit je tady! Je tradičně převážně český a plný receptů, které v podzimních dnech zahřejí i potěší – od plněných knedlíků přes jídla z jednoho hrnce až po voňavé kynuté buchty a čokoládový dort. Nově se můžete těšit i na seriál S tátou v kuchyni: šéfkuchař Marek Raditsch a jeho dcera Vanesska vám ukážou, jak vařit s dětmi tak, aby je to bavilo i chutnalo – začínáme receptem na arancini z rizota. Co najdete v říjnovém Apetitu? Vnitřnosti v moderním pojetí: dršťkovou polévku po italsku, pajšl, pikantní ledvinky i játra se sečuánským pepřem Jídla z jednoho hrnce: pastýřský koláč se zapečenými hranolky, zelené kari nebo kuře s kimčchi Plněné knedlíky: do kynutých jsme schovali trhanou kachnu, do špenátových uzené maso, do bramborových tofu a cuketové zelí a do tvarohových švestky Čeká sladká klasika: Míša poháry, banánová buchta s karamelem, čokoládový dort
Říjnový Apetit je tady! Je tradičně převážně český a plný receptů, které v podzimních dnech zahřejí i potěší – od plněných knedlíků přes jídla z jednoho hrnce až po voňavé kynuté buchty a čokoládový dort.
Nově se můžete těšit i na seriál S tátou v kuchyni: šéfkuchař Marek Raditsch a jeho dcera Vanesska vám ukážou, jak vařit s dětmi tak, aby je to bavilo i chutnalo – začínáme receptem na arancini z rizota.
Co najdete v říjnovém Apetitu?
Vnitřnosti v moderním pojetí: dršťkovou polévku po italsku, pajšl, pikantní ledvinky i játra se sečuánským pepřem
Jídla z jednoho hrnce: pastýřský koláč se zapečenými hranolky, zelené kari nebo kuře s kimčchi
Plněné knedlíky: do kynutých jsme schovali trhanou kachnu, do špenátových uzené maso, do bramborových tofu a cuketové zelí a do tvarohových švestky
Čeká sladká klasika: Míša poháry, banánová buchta s karamelem, čokoládový dort
