AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 12/2025
Vánoční číslo Apetitu vám přináší inspiraci na předvánoční pečení, sváteční menu, ale také odlehčená jídla mezi svátky, v nichž zpracujete všechny zbylé suroviny z vánočního nákupu. Cukroví jsme pekli podle tradičních receptů našich babiček i podle úspěšné cukrářky Heleny Fléglové. Další uznávaná cukrářka Iveta Fabešová nám dala svůj recept na vánočku a v rozhovoru prozradila, jestli ona sama peče doma cukroví a co by poradila všem, kteří se na to v období adventu chystají. V prosincovém vydání jsme odstartovali nový seriál s šéfkuchařkou Miluší Makó, která vám na začátku každé sezony představí jednu svou oblíbenou surovinu a přidá několik receptů na její zpracování – začínáme červenou řepou. Do své vánočně vyzdobené roubenky nás pozvala herečka Lucie Benešová. A taky jsme pro vás shromáždili spoustu zajímavých informací o tom, co se na Vánoce jí ve světě, například v Chorvatsku, Japonsku, Grónsku i na Kanárských ostrovech nebo Islandu.
Vánoční číslo Apetitu vám přináší inspiraci na předvánoční pečení, sváteční menu, ale také odlehčená jídla mezi svátky, v nichž zpracujete všechny zbylé suroviny z vánočního nákupu. Cukroví jsme pekli podle tradičních receptů našich babiček i podle úspěšné cukrářky Heleny Fléglové. Další uznávaná cukrářka Iveta Fabešová nám dala svůj recept na vánočku a v rozhovoru prozradila, jestli ona sama peče doma cukroví a co by poradila všem, kteří se na to v období adventu chystají. V prosincovém vydání jsme odstartovali nový seriál s šéfkuchařkou Miluší Makó, která vám na začátku každé sezony představí jednu svou oblíbenou surovinu a přidá několik receptů na její zpracování – začínáme červenou řepou. Do své vánočně vyzdobené roubenky nás pozvala herečka Lucie Benešová. A taky jsme pro vás shromáždili spoustu zajímavých informací o tom, co se na Vánoce jí ve světě, například v Chorvatsku, Japonsku, Grónsku i na Kanárských ostrovech nebo Islandu.
