Abeceda zeleniny

Abeceda zeleniny

Apetit edice

Abeceda zeleniny Více než 85 receptů, ve kterých zelenina hraje hlavní roli – od artyčoku po zelí. Zelenina nemusí být jen příloha! Objevte její skutečný potenciál s kuchařkou Abeceda zeleniny z dílny časopisu Apetit. Najdete v ní přes 85 receptů, ve kterých se zelenina stává hlavní hvězdou talíře – ať už připravujete jídla s masem, bez masa, nebo dokonce sladké dezerty. Kniha vás provede 32 druhy zeleniny – od A jako artyčok až po Z jako zelí. U každé najdete tipy, jak ji vybírat, skladovat, zpracovávat a hlavně – jak z ní vykouzlit něco opravdu chutného. Mezi recepty nechybí klasiky ani nápadité kombinace jako francouzská cibulačka, květákové řízky s mozzarellou, indický palak paneer nebo dýňová pěna se šlehačkou. Ideální pro všechny, kdo chtějí vařit sezónně, zdravě a pestře – ať už zeleninu milují, nebo se teprve učí, jak s ní pracovat. A pokud ji pěstujete doma, tahle kniha vám pomůže zužitkovat každou sklizeň naplno.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěná
339 Kč
Digitální
249 Kč

Abeceda zeleniny

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 2 prac. dnů
339 Kč
399 Kč
-15 %
Nejnižší cena za 30 dní před slevou: 399 Kč

Abeceda zeleniny - digitální verze

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 2 prac. dnů
249 Kč
Více o knize
Kapitoly
Specifikace

Abeceda zeleniny
Více než 85 receptů, ve kterých zelenina hraje hlavní roli – od artyčoku po zelí.
Zelenina nemusí být jen příloha! Objevte její skutečný potenciál s kuchařkou Abeceda zeleniny z dílny časopisu Apetit. Najdete v ní přes 85 receptů, ve kterých se zelenina stává hlavní hvězdou talíře – ať už připravujete jídla s masem, bez masa, nebo dokonce sladké dezerty. Kniha vás provede 32 druhy zeleniny – od A jako artyčok až po Z jako zelí. U každé najdete tipy, jak ji vybírat, skladovat, zpracovávat a hlavně – jak z ní vykouzlit něco opravdu chutného. Mezi recepty nechybí klasiky ani nápadité kombinace jako francouzská cibulačka, květákové řízky s mozzarellou, indický palak paneer nebo dýňová pěna se šlehačkou.
Ideální pro všechny, kdo chtějí vařit sezónně, zdravě a pestře – ať už zeleninu milují, nebo se teprve učí, jak s ní pracovat. A pokud ji pěstujete doma, tahle kniha vám pomůže zužitkovat každou sklizeň naplno.

V kuchařce najdete tyto kapitoly:

  • Nakupujte jako mistr
  • Jak skladovat zeleninu
  • Brambory pod lupou
  • Sezonnost je základ
  • Zelenina od A do Z

Počet stran: 164

Rok vydání: 2025

Formát: 21,5 cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba

Jazyk: čeština

Hmotnost: 800 g

Edice: Apetit edice I

ISBN: 978-80-88409-82-3

EAN: 9788088409823

Mohlo by vás ještě zajímat:

Mrkev, dýně, cuketa

Mrkev, dýně, cuketa

-20 %
399 Kč
Nejnižší cena za 30 dní před slevou: 319 Kč
Líná pekařka

Líná pekařka

-20 %
399 Kč
Nejnižší cena za 30 dní před slevou: 319 Kč
Vegetariánská kuchařka

Vegetariánská kuchařka

-20 %
399 Kč
Nejnižší cena za 30 dní před slevou: 319 Kč
Brambory

Brambory

-20 %
399 Kč
Nejnižší cena za 30 dní před slevou: 319 Kč

Do košíku jste přidali: