AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 01/2026

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 01/2026

Časopis 01/2026

Lednové číslo Apetitu je plné jídel, z nichž načerpáte energii, chybějící vitaminy a také spoustu bílkovin. Vsadili jsme na kombinaci kuřete a různých citrusů, konkrétně je to pomeranč, mandarinka, limeta a citron. Výsledná jídla jsou svěží a nepostrádají lehkost a šmrnc. Sýr cottage neustále nabírá na popularitě, protože má málo kalorií a spoustu bílkovin. Přinášíme čtveřici receptů, v nichž má cottage hlavní roli. Sladkosti ke kávě jsme připravili z medu, kromě medovníku jsou to ovesné sušenky, dýňový kváskový chléb podávaný s medovým máslem a medová panna cotta.  Nezapomněli jsme ani na novoroční čočku a pokud chystáte party, máme pro vás tipy na slané pohoštění. Rozhovor jsme vedli s Adamem Rundusem, kterého si pamatujete ze soutěže MasterChef Česko. Dneska je průvodem po restauracích v celé zemi – doporučuje podniky, kam se vyplatí zajít, protože se skvěle najíte. Své oblíbené recepty nám poskytly známé influencerky: zajímá vás, co doma vaří Andrea Bezděková, Denisa Pfauserová, Chili Ta nebo Elizabeth Kopecká?

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

- předplatné si můžete objednat zde
DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR!!!!

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 01/2026

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 3 prac. dnů
69 Kč

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 01/2026 - digitální verze

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 3 prac. dnů
49 Kč
Proč si pořídit nový Apetit

Lednové číslo Apetitu je plné jídel, z nichž načerpáte energii, chybějící vitaminy a také spoustu bílkovin.

Vsadili jsme na kombinaci kuřete a různých citrusů, konkrétně je to pomeranč, mandarinka, limeta a citron. Výsledná jídla jsou svěží a nepostrádají lehkost a šmrnc.

Sýr cottage neustále nabírá na popularitě, protože má málo kalorií a spoustu bílkovin. Přinášíme čtveřici receptů, v nichž má cottage hlavní roli.

Sladkosti ke kávě jsme připravili z medu, kromě medovníku jsou to ovesné sušenky, dýňový kváskový chléb podávaný s medovým máslem a medová panna cotta. 

Nezapomněli jsme ani na novoroční čočku a pokud chystáte party, máme pro vás tipy na slané pohoštění.

Rozhovor jsme vedli s Adamem Rundusem, kterého si pamatujete ze soutěže MasterChef Česko. Dneska je průvodem po restauracích v celé zemi – doporučuje podniky, kam se vyplatí zajít, protože se skvěle najíte.

Své oblíbené recepty nám poskytly známé influencerky: zajímá vás, co doma vaří Andrea Bezděková, Denisa Pfauserová, Chili Ta nebo Elizabeth Kopecká?

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: