AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 11/2025
Listopadové číslo časopisu Apetit vás naladí na svatomartinské hodování a provoní kuchyni podzimními jídly plnými barev. Naučíme vás, jak zužitkovat celou krůtu – stehna jako pečínku s knedlíkem, mleté na holandský řízek, prsa na krůtí stroganoff a kosti do polévky. Upečete si s námi dezerty z různých druhů ořechů, třeba pistáciové rohlíčky nebo pekanovo-mandlový cheesecake. Zahřejí vás jídla ze čtyř kontinentů, tzv. comfort food – od africké hariry přes japonské katsu kari až po evropské zapečené brambory. Přidáme i rychlé večeře pro krátké dny: medové kuře, fish & chips nebo burrito z pánve. V novém seriálu S tátou v kuchyni představí šéfkuchař Marek Raditsch a jeho dcera Vanesska recept na açaí bowl, kterou zvládnou i děti. Rozhovor měsíce patří Ondřeji Slaninovi, který slaví 20 let s pořadem Kluci v akci.
Listopadové číslo časopisu Apetit vás naladí na svatomartinské hodování a provoní kuchyni podzimními jídly plnými barev. Naučíme vás, jak zužitkovat celou krůtu – stehna jako pečínku s knedlíkem, mleté na holandský řízek, prsa na krůtí stroganoff a kosti do polévky.
Upečete si s námi dezerty z různých druhů ořechů, třeba pistáciové rohlíčky nebo pekanovo-mandlový cheesecake.
Zahřejí vás jídla ze čtyř kontinentů, tzv. comfort food – od africké hariry přes japonské katsu kari až po evropské zapečené brambory. 
Přidáme i rychlé večeře pro krátké dny: medové kuře, fish & chips nebo burrito z pánve.
V novém seriálu S tátou v kuchyni představí šéfkuchař Marek Raditsch a jeho dcera Vanesska recept na açaí bowl, kterou zvládnou i děti.
Rozhovor měsíce patří Ondřeji Slaninovi, který slaví 20 let s pořadem Kluci v akci. 

 
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                                           
                 
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                  